כשעיצוב פנים וחוץ נפגשים
סרטון לדוגמה בלבד
אחד מחומרי הגלם הנפוצים ביותר והקלים ליישום ושימוש הוא העץ. השימוש בעץ לעיצוב פנים ועיצוב גינות תופס מיום ליום חלק נכבד יותר ויותר. העמידות יחד עם המראה הטבעי מאפשרים תכנון ועיצוב גינות כמעט בכל סגנון וגוון, החל מריהוט גן מעץ, פרגולות מעץ מלא או גושני, שבילי הליכה ודקים.
כותב ראשי
עיצוב פנים לבית תמיד יוצר את ההבדל בין בית פרקטי לבית יפה, אולם לא תמיד הדברים חייבים להיות כך. אם בחרתם במעצב שיש לו יכולות ליצור הרמוניה בין עיצוב פנים יפה ויעיל הרי שתוכלו ליהנות מכל חלק ואזור בבית שלכם. חשוב להבין כי בית שמאורגן ומסודר נכון הוא זה שיגרום לכם ליהנות ממנו ולא רק האלמנטים
...אחד מחומרי הגלם הנפוצים ביותר והקלים ליישום ושימוש הוא העץ. השימוש בעץ לעיצוב פנים ועיצוב גינות תופס מיום ליום חלק נכבד יותר ויותר. העמידות יחד עם המראה הטבעי מאפשרים תכנון ועיצוב גינות כמעט בכל סגנון וגוון, החל מריהוט גן מעץ, פרגולות מעץ מלא או גושני, שבילי הליכה ודקים.
סביבת העבודה היא המקום שאנו נמצאים בו בחלק נכבד של מהלך חיינו ועל כן עלינו להקפיד על עיצוב פנים מתאים שיאפשר לנו נוחות ויעילות כאחד. משרד, מסעדה ואפילו מחסן כולם צריכים עיצוב פנים מתוכנן היטב אחרת לא נוכל להפיק את היתרונות הרבים שטמונים בחללים המיוחדים. על כן כאשר מתכננים משרד חדש או אפילו מקימים מחסן יש צורך במעצב שיוכל לארגן עבורנו את מיקום האלמנטים בסביבה.
מסעדה לרובנו מצטיירת כחלל קטן או גדול שבו פרוסים שולחנות וכיסאות, אוכל יוקרתי או עממי וכדומה. אולם הרבה מעבר לשולחנות טמון במסעדה פשוטה ככל שתהיה, החל מצבע הקירות ועד לסוג הרצפות וכמובן כל מה שביניהם. אם החלל קטן לרוב יבחרו שולחנות עקולים או מרובעים, אם החלל רחב יהיו שולחנות מסוגים שונים והם יפרסו בחלל המסעדה. נוסף על איזור ההאכלה כלומר איזור האורחים ישנו גם החלק האחורי של המסעדה, המטבח. עיצוב פנים של מטבח ביתי אינו פשוט ויש לתכננו בכובד ראש על אחת כמה וכמה כאשר מתכננים מטבח תעשייתי שאמור לשרת עשרות או מאות לקוחות. כאן אסור שייווצר מצב בו הציוד אינו ממוקם נכון או שאינו נגיש, התנורים, הכיריים והמקררים חייבים להיות ממוקמים במקומות אסטרטגיים ונגישים. שולחנות העבודה, הסירים ואפילו מכונת השטיפה צריכים להיות במצב נגיש כל העת. עיצוב פנים מחושב נכון יאפשר קבלת הזמנה לארוחה והכנה במינימום זמן ומקסימום איכות.
כאמור המסעדה מורכבת מאזור האירוח ואזור הבישול כלומר המטבח. ישנו חדר נוסף שהוא בעל משמעות גדולה מאוד גם במטבח בייתי וגם במטבח תעשייתי והוא המזווה. עיצוב פנים לקוי של מזווה ימנע מאיתנו לספק את הארוחה המוזמנת. במזווה שלא תוכנן נכון לרוב תמיד יהיו חוסרים או עודפים במוצרים שעל המדף. ישנה חשיבות רבה לגבי עיצוב פנים נכון ומתוכנן היטב, בזרתו נוכל תמיד לדעת מה יש לנו במלאי ומה חסר, ימנעו הזמנות כפולות ומיותרות של מוצרים וימנע מצב לא נעים שנאלצים לומר ללקוח "אזלה המנה".